Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny dodatek do ziemniaków.
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 10
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 649
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 14
Tradycyjny domowy obiad świąteczny z roladami ze schabu i pysznym nadzieniem...
Odsłon: 10
Czerwona kapusta jest mocno zbita i twarda, dlatego warto ją po poszatkowaniu...
Odsłon: 649
Smaczny i zdrowy cleb razowy, żytni upieczony na żytnim zakwasie. Po upieczen...
Odsłon: 14
Składniki
Z udka odrywamy mięso od kości.
W rondelku roztapiamy margarynę i podsmażamy na nim rozdrobnione mięso.
Dodajemy śmietanę i koperek.
Dusimy tak przez jeszcze jakieś 10 minut. Gotowe.