Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe,pyszne "smarowidełko" do chleba :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 705
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 313
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 705
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 313
Składniki
Fasolę płuczemy i zalewamy wodą na noc.(Można również pastę zrobić z fasoli z puszki ) Następnego dnia fasolę gotujemy do miękkości i odcedzamy. Ugotowaną fasolę miksujemy z suszonymi pomidorami (odkładamy 1-2 pomidorów),pokrojonym czosnkiem,przecierem pomidorowym,oliwą z pomidorów i suszoną bazylią. Odłożone pomidory drobno kroimy,dodajemy do masy i mieszamy doprawiając pieprzem,solą i chili.Odstawiamy do lodówki do tzw.przegryzienia smaków.Smacznego:)