Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybkiego i pysznego kurczaka w sosie.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8000
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3443
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8000
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 345
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3443
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 624
Składniki
Mięso kroimy w kostkę, oprószamy solą i pieprzem, smażymy na oleju. Pora kroimy w cienkie półplasterki, dodajemy tymianek i szklimy na maśle około 15 minut. Dodajemy 100 ml wody, kostkę rosołową i mięso. Doprowadzamy do wrzenia.
Mąkę mieszamy ze śmietanką. Hartujemy odrobiną sosu, wlewamy do potrawy. Dokładnie mieszamy. Sos gotujemy 2-3 minuty na małym ogniu.