Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznie i szybko to cechuje to danie. Uwielbiam proste rozwiązania, które są skuteczne
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 819
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1427
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1298
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 819
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1427
Składniki
1. Ryż ugotuj 2. Pierś z kurczaka potnij na kawałki i przypraw 3. Pora potni na plasterki wrzuć do naczynia żaroodpornego 4. Wrzuć mięso do pora i zalej śmietanką ( dopraw sola i pieprzem ) 5. Piecz w piekarniku nagrzanym do 200 stopni celcjusza przez około 25 min Gotowe !