Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kurczak inaczej niż zwykle. :)
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 48
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to barszcz postny czy...
Odsłon: 43
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekie...
Odsłon: 13
Wędzony boczek niesamowicie podbija smak pasztetu
Odsłon: 48
Barszcz wigilijny z buraków gotujemy na warzywach. Jest to barszcz postny czy...
Odsłon: 43
Chrupią aż miło, a to dzięki cheddarowi. Placki z cukini, marchwi z dodatekie...
Odsłon: 13
Składniki
Kurczaka umyć, podzielić na mniejsze kawałki. Posolić, popieprzyć, natrzeć ziołami. Zostawić na chwilę, żeby się "przegryzło".
Smażyć zaczynając od dużego ognia, na średnim gazie, do uzyskania złotego koloru.
Ja podaję z młodymi kartofelkami, fasolką szparagową zasmażoną bułeczką i borówkami. Smacznego!