Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam kurczaka w słodko kwaśnych sosach poniżej przedstawiam jeden z moich ulubionych przepisów.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9784
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11520
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 532
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9784
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1151
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11520
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 532
Składniki
Mięso dokładnie nacieramy przyprawami, przekładamy do żeliwnego naczynia. Mięso okładamy szalotkami, połówkami obranych ze skórki brzoskwiń i pomidorami. Wkładamy cynamon, ziela i listki. Całość polewamy miodem. Wstawiamy do zimnego piecyka i nagrzewamy do 200 stopni C , zmniejszamy temperaturę do 150 stopni C i pieczemy przez 2 godziny.