Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawe połączenie dyni z sosem sojowo-grzybowym
Pyszne, mięciutkie i soczyste szaszłyki w miodowo-sojowym sosie z sezamem. Fa...
Odsłon: 23399
Pierś kurczaka marynowana w marynacie sojowo miodowej z aromatem czosnku i mł...
Odsłon: 1871
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 27
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 74
Pyszna wilgotna i szybka w przygotowaniu babka o smaku piernika .
Odsłon: 27
Szybka i smaczna babka na oleju nie tylko na święta , możesz ją również upiec...
Odsłon: 74
Składniki
Udka umyć, osuszyć, włożyć do miski. Następnie posolić, popieprzyć dodać majeranek, oliwę i dokładnie wymieszać. Odstawić na pół godziny do lodówki. Po wyciągnięciu udek z lodówki, mięso usmażyć.
Cebulę, czosnek oraz papryczkę chili posiekać i podsmażyć. Po usmażeniu odłożyć do miseczki. Następnie dynię obrać i pokroić w kostkę około (2cm x 2 cm). Wrzucić na głęboką patelnię, podlać wodą i dodać sosu sojowego-grzybowego według uznania. Gdy dynia zmięknie a woda odparuje, dodać wcześniej podsmażone czosnek, chili, cebulę wymieszać. Na koniec dodać koperek. Podawać z usmażonym kurczakiem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Dania główne
Pinsa, kuzynka pizzy
Dania główne
Zapiekanka z kapusty i mięsa
Dania główne
Biała kiełbaska w boczku i kapuście
Polędwiczki kurczaka z marynaty , a następnie pieczone
Pyszne polędwiczki najpierw zamarynowane, a później pieczone. Podane z sosem,...
Odsłon: 199
Pinsa, kuzynka pizzy
Dzisiaj poznałem coś nowego, ale bardzo dobrego. Placek pinsa, jest to odmian...
Odsłon: 161