Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filet z kurczaka daje duże pole do popisu, staram się za każdym razem przyrządzać go inaczej
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15093
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8890
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1715
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15093
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3096
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8890
Składniki
1. kaszę bulgur ugotować wg przepisu na opakowaniu, 2. mięso umyć, pokroić w kostkę, posolić, odstawić, 3. rozgrzać olej, wrzucić mięso, dodać przyprawę do kurczaka, usmażyć na rumiano, 4. na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojony czosnek, dodać pokrojonego pora i startą marchew, dusić do miękkości, dodać kurczaka, kaszę bulgur, koncentrat oraz serek śmietankowy, dusić chwilę, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać pokrojone pomidorki koktailowe, smacznego