Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filet z kurczaka daje duże pole do popisu, staram się za każdym razem przyrządzać go inaczej
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1276
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 730
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1391
Składniki
1. kaszę bulgur ugotować wg przepisu na opakowaniu, 2. mięso umyć, pokroić w kostkę, posolić, odstawić, 3. rozgrzać olej, wrzucić mięso, dodać przyprawę do kurczaka, usmażyć na rumiano, 4. na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojony czosnek, dodać pokrojonego pora i startą marchew, dusić do miękkości, dodać kurczaka, kaszę bulgur, koncentrat oraz serek śmietankowy, dusić chwilę, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać pokrojone pomidorki koktailowe, smacznego