Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
filet z kurczaka daje duże pole do popisu, staram się za każdym razem przyrządzać go inaczej
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 33
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10314
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 949
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 33
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10314
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 107
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 949
Składniki
1. kaszę bulgur ugotować wg przepisu na opakowaniu, 2. mięso umyć, pokroić w kostkę, posolić, odstawić, 3. rozgrzać olej, wrzucić mięso, dodać przyprawę do kurczaka, usmażyć na rumiano, 4. na rozgrzanym oleju podsmażyć pokrojony czosnek, dodać pokrojonego pora i startą marchew, dusić do miękkości, dodać kurczaka, kaszę bulgur, koncentrat oraz serek śmietankowy, dusić chwilę, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać pokrojone pomidorki koktailowe, smacznego