Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie danie z drobiu. Aromatyczne i pożywne.
Czy smażenie na wodzie w ogóle jest wykonalne? Jasne że tak! Świetnie sprawdz...
Odsłon: 5485
Dostałam ładnego lina,a jak lin to koniecznie w smietanie.
Odsłon: 16339
Dekorację tortu wymyślił mój syn, natomiast do mnie należało wykonanie i zape...
Odsłon: 1491
Dekorację tortu wymyślił mój syn, natomiast do mnie należało wykonanie i zape...
Odsłon: 1491
Składniki
Cebulę siekamy i razem z pokrojonymi na mniejsze kawałki grzybami oraz pokrojoną w małą kostkę marchwią, podsmażamy na maśle. Następie dodajemy pokrojone w kostkę mięso, oprószamy solą, podsmażamy i zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy 10 min. Dodajemy śmietanę, dokładnie łączymy i dusimy na wolnym ogniu przez 15 min. Do sosu dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na ciepło z ryżem.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Mielone z warzywami bez jajka i namoczonej bułki
Dania główne
Skrzydełka po chińsku:-)
Dania główne
Kotlet de volaille z farszem pieczarkowym
Dania główne
Tarta ziemniaczana ze szpinakiem
Mielone z warzywami bez jajka i namoczonej bułki
Dzien dobry zapraszam na pyszny obiadek. Nigdy mielone nie wyszły mi tak dobr...
Odsłon: 25
Skrzydełka po chińsku:-)
Szybki przepis na pyszne skrzydełka!
Odsłon: 93