Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie danie z drobiu. Aromatyczne i pożywne.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 918
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12744
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1013
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 918
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12744
Składniki
Cebulę siekamy i razem z pokrojonymi na mniejsze kawałki grzybami oraz pokrojoną w małą kostkę marchwią, podsmażamy na maśle. Następie dodajemy pokrojone w kostkę mięso, oprószamy solą, podsmażamy i zalewamy gorącym bulionem. Gotujemy 10 min. Dodajemy śmietanę, dokładnie łączymy i dusimy na wolnym ogniu przez 15 min. Do sosu dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy na ciepło z ryżem.