Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 235 Ocena: 7284
Dodano: 11.12.2010
Odsłon: 19198
Pieczarki obrałam i pokroiłam w ćwiartki. Wrzuciłam na gorący olej, osoliłam i smażyam chwilkę, co jakiś czas mieszając. Po 3-4 minutach dodałam posiekaną cebulę i pieprz. Dusiłam jeszcze kilka minut i dodałam mięso kurczaka. Podałam z ziemniakami.
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

lilaniki 19 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Przepis warty wypróbowania:) Do ulubionych!:)1 Kto głosował? | Odpowiedz

taura 19 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Droga lilaniki, zasada, którą opisałaś, ma zastosowanie odnośnie wątróbki. Przepisy, które tu zamieszczam są przeze mnie wypróbowane. Zaręczam Ci, że pieczarki były miękkie i soczyste. Pozdrawiam :)5 Kto głosował? | Odpowiedz

lilaniki 19 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Pieczarki nie mogą być solone po wrzuceniu na patelnię, bo robią się twarde. Danie z pieczarek solimy po usmażeniu (przerobieniu). Wtedy są soczyste i miękkie. Pozdrawiam!0 Kto głosował? | Odpowiedz