Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne i szybkie w przygotowaniu danie obiadowe
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1804
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 212
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3561
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1804
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1078
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 212
Składniki
Filety pokrój w kostkę, podsmaż na oleju, dodaj pokrojoną cebulę, pieczarki, paprykę i fasolkę szparagową. Podlej wodą lub bulionem i duś około 20 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Na koniec możesz zagęścić mąką i dodać śmietanę.
Podawaj z ryżem ugotowanym na sypko.