Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny obiad na letnią porę
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85266
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2566
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10003
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4028
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7125
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85266
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2566
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 10003
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4028
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7125
Składniki
Filety umyj i lekko rozbij. Wymieszaj musztardę z miodem, 2 łyżkami oliwy i przyprawami. Natrzyj filety i odstaw na 30 minut.
Po tym czasie usmaż filety. Rzodkiewki oraz seler naciowy pokrój w plasterki, a pomidorki na pół i połóż na usmażoną pierś z kurczaka.