Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ciekawa odmiana dla popularnego kotleta z fileta kurczaka
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11768
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1331
Składniki
1. na rozgrzane masło wrzucić pokrojony czosnek, cebulę, dodać startą na grubej tarce marchew i selera oraz pokrojonego w krążki pora, dodać łyżkę sosu sojowego, podsmażyć, podlać odrobiną wody, udusić warzywa do miękkości, doprawić sola i pieprzem, wystudzić,
2. z każdego fileta wykroić 2 kotlety, rozbić, posolić, posypać pieprzem, odstawić na chwilę,
3. na każdy kotlet położyć farsz, złożyć na połowę, uformować kotlety, panierować w mące, jajku i tartej bułce, smażyć na oleju, smacznego