Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kurczak faszerowany ziołami podany z kalafiorem i fasolą.
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 602
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Będąc na diecie keto nie musisz rezygnować z ulubionych potraw. Dzięki temu p...
Odsłon: 13472
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 602
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2822
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 777
Składniki
Koperek, Kolendrę i natkę pietruszki posiekać i wymieszać. taką mieszanką faszerować ćwiartki pod skórą. Przełożyć na blaszkę. Posypać solą, pieprzem ziołowym i imbirem. Piec we wcześniej nagrzanym do 180 stopni piekarniku ok 20-30 min. Fasolę Mung ugotować w osolonej wodzie. Kalafior podzielić na różyczki i zblendować. Przełożyć do miseczki i zalać gorącą wodą. po ok 10 minutach przelać do durszlaka wyłożonego ścierką. wycisnąć po czym przełożyć do miski i dodać jogurt naturalny. Wymieszać i dodać ugotowaną i odcedzoną fasolę. Podlać oliwą do smaku. Podawać Smacznego