Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kurczak faszerowany ziołami podany z kalafiorem i fasolą.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3822
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 274
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 140
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3822
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 257
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 274
Składniki
Koperek, Kolendrę i natkę pietruszki posiekać i wymieszać. taką mieszanką faszerować ćwiartki pod skórą. Przełożyć na blaszkę. Posypać solą, pieprzem ziołowym i imbirem. Piec we wcześniej nagrzanym do 180 stopni piekarniku ok 20-30 min. Fasolę Mung ugotować w osolonej wodzie. Kalafior podzielić na różyczki i zblendować. Przełożyć do miseczki i zalać gorącą wodą. po ok 10 minutach przelać do durszlaka wyłożonego ścierką. wycisnąć po czym przełożyć do miski i dodać jogurt naturalny. Wymieszać i dodać ugotowaną i odcedzoną fasolę. Podlać oliwą do smaku. Podawać Smacznego