Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche mięso z cebulką i serem.
Fileta umyć, oczyścić, rozbić tłuczkiem.
Dno naczynia żaroodpornego posypać delikatnie wegetą (lub solą - jak kto woli).
Cebulę obrać, drobno posiekać.
Filety ułożyć w 'przyprawionym' naczyniu, posmarować je cienką warstwą majonezu, posypać posiekaną cebulą, przykryć żółtym serem (dobrze żeby był to ser który dobrze się topi)
Wstawić na dolny poziom podgrzanego piekarnika i zapiekać ok. 15 - 20 minut w 200 stopniach.
Smacznego!
Można dla odmiany przed posmarowaniem majonez wymieszać z odrobiną keczupu - mięso nabierze nowego, równie pysznego smaku.
Banalnie prosty w przygotowaniu i obłędny w smaku. Kolejne danie bez tzw "trz...
Odsłon: 12913
Jedno z wielu dań, gdzie przygotowanie trwa chwilę, a danie samo robi się. Mo...
Odsłon: 1400
Przepis na zapiekaną pierś kurczaka od Pani Narcyzy, która raczy swoich domow...
Odsłon: 13970
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3185
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na ś...
Odsłon: 625
Pyszne kruche rogaliki, do zrobienia których potrzebujemy tylko trzech składn...
Odsłon: 7549
Bardzo prosty i szybki sposób na karkówkę. Jednocześnie tak przygotowana kark...
Odsłon: 3185
Zdrowa pasta kanapkowa z makreli wędzonej z twarogiem i cebulą doskonała na ś...
Odsłon: 625
Pyszne kruche rogaliki, do zrobienia których potrzebujemy tylko trzech składn...
Odsłon: 7549
Składniki
Fileta umyć, oczyścić, rozbić tłuczkiem.
Dno naczynia żaroodpornego posypać delikatnie wegetą (lub solą - jak kto woli). Cebulę obrać, drobno posiekać.
Filety ułożyć w 'przyprawionym' naczyniu, posmarować je cienką warstwą majonezu, posypać posiekaną cebulą, przykryć żółtym serem (dobrze żeby był to ser który dobrze się topi) Wstawić na dolny poziom podgrzanego piekarnika i zapiekać ok. 15 - 20 minut w 200 stopniach. Smacznego!
Można dla odmiany przed posmarowaniem majonez wymieszać z odrobiną keczupu - mięso nabierze nowego, równie pysznego smaku.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Dania główne
Krokiety z twarogiem, boczkiem i pieczarkami
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 7
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Przedstawiam wam kolejny przepis na cukinię faszerowaną. Należy do moich ulub...
Odsłon: 150