Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kruche mięso z cebulką i serem.
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 257
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 886
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7177
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8737
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 257
Owsianka z malinami to świetny pomysł na pyszne i zdrowe śniadanie, które prz...
Odsłon: 886
Sos jest bardzo dobry. Zrobiony do słoiczków ułatwia życie zapracowanym. Jes...
Odsłon: 7177
Domowy ocet jabłkowy jest bardzo przydatny w kuchni i bardzo zdrowy.
Odsłon: 8737
Składniki
Fileta umyć, oczyścić, rozbić tłuczkiem.
Dno naczynia żaroodpornego posypać delikatnie wegetą (lub solą - jak kto woli). Cebulę obrać, drobno posiekać.
Filety ułożyć w 'przyprawionym' naczyniu, posmarować je cienką warstwą majonezu, posypać posiekaną cebulą, przykryć żółtym serem (dobrze żeby był to ser który dobrze się topi) Wstawić na dolny poziom podgrzanego piekarnika i zapiekać ok. 15 - 20 minut w 200 stopniach. Smacznego!
Można dla odmiany przed posmarowaniem majonez wymieszać z odrobiną keczupu - mięso nabierze nowego, równie pysznego smaku.