Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby tradycyjne, ale jednak całkiem inne :) a to tylko za sprawą jednego dodatkowego składnika - słonecznika. Dzisiaj zapraszam na kotlety drobiowe w chrupiącej panierce ze słonecznikiem.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8700
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7330
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5017
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328018
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8700
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7330
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5017
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1328018
Składniki
Pierś umyć i dokładnie wytrzeć. Pokroić na kawałki, następnie posolić i popieprzyć z każdej strony, rozbić tłuczkiem. Bułkę tartą wymieszać ze słonecznikiem. Jajko roztrzepać. Mięso obtoczyć w mącę, następnie w jajku, a na sam koniec w bułce i słoneczniku. Gotowe mięso smażyć na rozgrzanym oleju, przez ok. 7 min. z każdej strony. Usmażone kotlety położyć na ręcznik papierowy aby odsączyć tłuszcz. Podawać z ulubionymi dodatkami.