Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5719
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4150
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 222
Zbliżają się walentynki, a tobie wciąż brakuje pomysłu na prezent dla ukochan...
Odsłon: 5719
Naleśniki farmerskie to danie, które pachnie domem i swojskim klimatem. Kremo...
Odsłon: 4150
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 222
Składniki
1. filety przekroić w poprzek na dwie części, tak aby powstały po dwa dość szerokie, płaskie kotlety, posolić, skropić sosem sojowym, odstawić na godz, 2. na oleju podsmażyć pokrojony czosnek, wrzucić szpinak, dusić powoli do odparowania płynu, dodać serek, doprawić, poddusić jeszcze chwilkę, 3. rozgrzać olej, wrzucić kotlety na patelnię, usmażyć na rumiano z obydwu stron, uważając żeby nie wysuszyć mięska, 4. na kotlety rozłożyć szpinak, przykryć serem, zapiec w piekarniku, smacznego