Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 846
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 690
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6024
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 623
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4855
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1064
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 846
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 690
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 6024
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 623
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4855
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1064
Składniki
1. filety przekroić w poprzek na dwie części, tak aby powstały po dwa dość szerokie, płaskie kotlety, posolić, skropić sosem sojowym, odstawić na godz, 2. na oleju podsmażyć pokrojony czosnek, wrzucić szpinak, dusić powoli do odparowania płynu, dodać serek, doprawić, poddusić jeszcze chwilkę, 3. rozgrzać olej, wrzucić kotlety na patelnię, usmażyć na rumiano z obydwu stron, uważając żeby nie wysuszyć mięska, 4. na kotlety rozłożyć szpinak, przykryć serem, zapiec w piekarniku, smacznego