Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dobre zioło i wesoło :)
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2035
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10309
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 60
Rurki z kremem kajmakowym możesz przygotować w banalnie prosty sposób – kupić...
Odsłon: 8092
Chociaż te mięsne roladki mogą wydawać się skomplikowaną potrawą wprost z wyk...
Odsłon: 2035
Najlepsze przepisy to te, które pozwalają na tworzenie potrawy bez ścisłego o...
Odsłon: 10309
Czy zimą marzy ci się czasem sałatka z czerwonych warzyw? Niestety, nie ma wt...
Odsłon: 60
Rurki z kremem kajmakowym możesz przygotować w banalnie prosty sposób – kupić...
Odsłon: 8092
Składniki
Udka posmarować masłem i posypać wszystkimi przyprawami. Można wszystkie przyprawy wymieszać ze sobą.
Pieczenie trwa 60-80 minut, często podlewamy. Jaki lubicie mniej lub bardziej wypieczone. Ja lubię gdy skórka jest cienka i chrupka a mięso soczyste. Smacznego.