Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
sposób na mięso z rosołu
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1371
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajka wbic do miski, roztrzepac mikserem, następnie dodac olej, mąkę z proszkiem wodę gazowaną, ubic. Do ciasta dodac rozdrobnione mięso, przyprawy, natkę i wymieszac. Zostawic na 10 minut. Smażyc z obu stron na rumiano.