Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z udek, nadziewane brukselką i mozzarellą. Warto wypróbować, danie jest pyszne.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7621
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2721
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7621
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2721
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, odcinamy odstając skrawki mięsa, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. W środek mięsa wkładamy po 2 kuleczki mozzarelli i 2 kuleczki brukselki.
3. Zawijamy udka, tak żeby przykryć farsz.
4. Układamy w rękawie do pieczenia i dodajemy pozostałą brukselkę. 5. Pieczemy 30 minut w 180 ° C.
6. Obiad gotowy. 7. Smacznego.