Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczyste mięso z udek, nadziewane brukselką i mozzarellą. Warto wypróbować, danie jest pyszne.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
1. Z udek wyjmujemy kości, odcinamy odstając skrawki mięsa, doprawiamy solą oraz przyprawą.
2. W środek mięsa wkładamy po 2 kuleczki mozzarelli i 2 kuleczki brukselki.
3. Zawijamy udka, tak żeby przykryć farsz.
4. Układamy w rękawie do pieczenia i dodajemy pozostałą brukselkę. 5. Pieczemy 30 minut w 180 ° C.
6. Obiad gotowy. 7. Smacznego.