Dania główne Przepis na:
5-6 os. | 30 min | średnie | przystępne |
Kurczaka zezłocic na oliwie. Dodac passatę, wino, zioła i zagotowac. Zmniejszyc ogień i dusic mięso ok. 30 min. Dodac oliwki i cukier, zamieszac, doprawic solą i pieprzem. Wszystko mocno podgrzac. Podawac z puree ziemniaczanym i surówką, lub czosnkowymi tostami i duszonymi grzybami. Smacznego.
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

taura 08 listopada 2010Zgłoś do usunięcia
ciekawy przepis0 Kto głosował? | Odpowiedz

elima 10 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Super przepis, polecam!!!Niestety nie miałam wina i zastąpiłam go wywarem z kostki rosołowej:)
Wiem, profanacja..... ale i tak było pyszne!
0 Kto głosował? | Odpowiedz