Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu.
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 365
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 421
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 759
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 365
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 421
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 759
Składniki
Wykonanie: Kurę podzielić na kawałki i ugotować do miękkości z dodatkiem soli i czosnku. Następnie ostudzić, oddzielić od kości, zmielić. Dodać jajko, wlać ostudzony rosół powstały z gotowania, dodać posiekaną natkę pietruszki, przyprawić do smaku i wyrobić jednolitą masę. Formować na dłoni kotleciki, panierować i smażyć na oleju, po przewróceniu na drugą stronę posypać wiórkami masła co nada kotlecikom fajny aromat.