Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do obiadu.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12720
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4489
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5914
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1377
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12720
Składniki
Wykonanie: Kurę podzielić na kawałki i ugotować do miękkości z dodatkiem soli i czosnku. Następnie ostudzić, oddzielić od kości, zmielić. Dodać jajko, wlać ostudzony rosół powstały z gotowania, dodać posiekaną natkę pietruszki, przyprawić do smaku i wyrobić jednolitą masę. Formować na dłoni kotleciki, panierować i smażyć na oleju, po przewróceniu na drugą stronę posypać wiórkami masła co nada kotlecikom fajny aromat.