Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie na lekki obiad.
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 106
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1224
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 658
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 106
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1224
Składniki
Wykonanie: Kaszę zalać gorącym bulionem, przykryć i odstawić . Rzodkiewki umyć i pokroić razem z obranym ogórkiem. Rozgrzać olej w rondelku, wrzucić posiekany szczypiorek, czosnek i smażyć przez 2 minuty. Dodać rzodkiewkę z ogórkiem i smażyć następne 2 minuty. Następnie połączyć z kaszą kuskus, posiekaną natką pietruszki i przyprawić do smaku. Podawać jako samodzielne danie lub z gotowanymi jajkami.