Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z wigilijnych potraw, pełna bakalii i miodu.
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3753
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41514
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 440
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 3753
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 41514
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 440
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 243
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 391
Składniki
Mak wypłukać, namoczyć w mleku i gotować, aż zmięknie. Następnie zmielić lub zmiksować blenderem. Suszone śliwki, rodzynki, morele i orzechy pokroić na mniejsze kawałki. Kaszę ugotować w/g przepisu na opakowaniu, odcedzić. Do ugotowanej wystudzonej kaszy dodać zmielony mak, bakalie, miód i aromat. Smacznego.