Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z wigilijnych potraw, pełna bakalii i miodu.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1521
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1272
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1362
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1152
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1521
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1272
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1362
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1152
Składniki
Mak wypłukać, namoczyć w mleku i gotować, aż zmięknie. Następnie zmielić lub zmiksować blenderem. Suszone śliwki, rodzynki, morele i orzechy pokroić na mniejsze kawałki. Kaszę ugotować w/g przepisu na opakowaniu, odcedzić. Do ugotowanej wystudzonej kaszy dodać zmielony mak, bakalie, miód i aromat. Smacznego.