Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z wigilijnych potraw, pełna bakalii i miodu.
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 27
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 120
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 15
Kurczak w sosie miodowo-czosnkowym to doskonała propozycja na obiad – szybka,...
Odsłon: 27
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 120
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 15
Składniki
Mak wypłukać, namoczyć w mleku i gotować, aż zmięknie. Następnie zmielić lub zmiksować blenderem. Suszone śliwki, rodzynki, morele i orzechy pokroić na mniejsze kawałki. Kaszę ugotować w/g przepisu na opakowaniu, odcedzić. Do ugotowanej wystudzonej kaszy dodać zmielony mak, bakalie, miód i aromat. Smacznego.