Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z wigilijnych potraw, pełna bakalii i miodu.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100637
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1966
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5821
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 100637
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1966
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5821
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5819
Składniki
Mak wypłukać, namoczyć w mleku i gotować, aż zmięknie. Następnie zmielić lub zmiksować blenderem. Suszone śliwki, rodzynki, morele i orzechy pokroić na mniejsze kawałki. Kaszę ugotować w/g przepisu na opakowaniu, odcedzić. Do ugotowanej wystudzonej kaszy dodać zmielony mak, bakalie, miód i aromat. Smacznego.