Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4962
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419169
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4962
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419169
Składniki
PSZENICĘ UGOTOWAĆ TAK JAK GOTUJE SIĘ KASZĘ LUB RYŻ/JA GOTUJĘ W PODWÓJNYM GARNKU,ODSTAWIAM.
DO GARNKA WLEWAM PRZEGOTOWANĄ WODĘ DODAJĘ MIÓD,BAKALIE I MAK,DOPRAWIAM MIODEM I CUKREM,
ODDZIELNIE W ZIMNYM MIEJSCU TRZYMAM MASĘ Z MAKIEM I MIODEM I ODDZIELNIE PSZENICĘ MIESZAM PRZED PODANIEM.MOŻNA JEŚĆ NA CIEPŁO LUB NA ZIMNO,MA BYĆ BARDZO SŁOKA.SMACZNEGO