Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1991
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3185
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1246
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2009
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1991
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3185
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1246
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2009
Składniki
PSZENICĘ UGOTOWAĆ TAK JAK GOTUJE SIĘ KASZĘ LUB RYŻ/JA GOTUJĘ W PODWÓJNYM GARNKU,ODSTAWIAM.
DO GARNKA WLEWAM PRZEGOTOWANĄ WODĘ DODAJĘ MIÓD,BAKALIE I MAK,DOPRAWIAM MIODEM I CUKREM,
ODDZIELNIE W ZIMNYM MIEJSCU TRZYMAM MASĘ Z MAKIEM I MIODEM I ODDZIELNIE PSZENICĘ MIESZAM PRZED PODANIEM.MOŻNA JEŚĆ NA CIEPŁO LUB NA ZIMNO,MA BYĆ BARDZO SŁOKA.SMACZNEGO