Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie makaronu z leśnymi grzybami.
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1673
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 237
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 1673
Pyszne naleśniki z farszem jak na pierogi ruskie. Jeśli nie chce Wam się lepi...
Odsłon: 237
Delikatne tortellini, aromatyczny boczek, pyszne warzywa, tworzą symfonię smaku.
Odsłon: 563
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Na maśle smażymy grzyby, dodajemy posiekaną cebulę. Po chwili wrzucamy szatkowaną kapustę, zalewamy bulionem i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Wrzucamy osączony makaron, posiekaną natkę. Składniki łączymy, doprawiając solą i pieprzem.