Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne połączenie makaronu z leśnymi grzybami.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8567
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8567
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 577
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Na maśle smażymy grzyby, dodajemy posiekaną cebulę. Po chwili wrzucamy szatkowaną kapustę, zalewamy bulionem i dusimy pod przykryciem przez kwadrans. Wrzucamy osączony makaron, posiekaną natkę. Składniki łączymy, doprawiając solą i pieprzem.