Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ożeż ty! W ubiegłym roku grzybowa posucha, ten rok obfituje…nie nadążamy z przerobem, a zbierać kochamy. Właśnie kolejne oczyszczamy i obmyślamy plan wykorzystania dóbr natury. Dzisiaj proponujemy łazanki <3
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 888
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 319
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 53
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 888
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 319
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Odcedzamy. Kapustę siekamy, obgotowujemy do miękkości z dodatkiem liścia laurowego. Cebulę siekamy, szklimy na rozgrzanym maśle (1 łyżka ), dodajemy pokrojone na plasterki, grzyby, oprószamy solą. Dusimy przez kwadrans, dodajemy posiekany czosnek, lubczyk i lekko odparowujemy. Na rozgrzany tłuszcz wrzucamy kapustę, makaron i grzyby, dokładnie łączymy, do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekaną natką pietruszki.