Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na szybkie danie.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3168
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6646
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3168
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6646
Składniki
Kiszoną kapustę, należy ugotować w niewielkiej ilości wody z przyprawami. Ugotowaną kapustę odcedzić i posiekać. Pieczarki obrać i pokroić w małe plasterki, podsmażyć na maśle. Osobno obsmażyć drobno pokrojoną cebule aby była szklista. Kiełbasę pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.