Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest prowadzić bloga kulinarnego? To Wam powiemy. Gotujecie i gotujecie, klasyka, domowe obiady często schodzą na dalszy plan. A my jak po powrocie z wakacji, domagamy się tzw. schaboszczaka, a w tym przypadku łazanek i ukochanych grzybów.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9872
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2505
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1652
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 608
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3776
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9872
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2505
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1652
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 608
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3776
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Pokrojony boczek przysmażamy na suchej patelni, dodajemy grzyby, posiekaną cebulę. Chwilę smażymy, lekko podlewamy bulionem. Wrzucamy poszatkowaną kapustę, dusimy pod przykryciem przez kwadrans (aż kapusta zmięknie). Makaron i pozostałe składniki mieszamy z posiekanym koperkiem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.