Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest prowadzić bloga kulinarnego? To Wam powiemy. Gotujecie i gotujecie, klasyka, domowe obiady często schodzą na dalszy plan. A my jak po powrocie z wakacji, domagamy się tzw. schaboszczaka, a w tym przypadku łazanek i ukochanych grzybów.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7300
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2752
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20292
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7300
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2752
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20292
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 602
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Pokrojony boczek przysmażamy na suchej patelni, dodajemy grzyby, posiekaną cebulę. Chwilę smażymy, lekko podlewamy bulionem. Wrzucamy poszatkowaną kapustę, dusimy pod przykryciem przez kwadrans (aż kapusta zmięknie). Makaron i pozostałe składniki mieszamy z posiekanym koperkiem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.