Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiecie jak to jest prowadzić bloga kulinarnego? To Wam powiemy. Gotujecie i gotujecie, klasyka, domowe obiady często schodzą na dalszy plan. A my jak po powrocie z wakacji, domagamy się tzw. schaboszczaka, a w tym przypadku łazanek i ukochanych grzybów.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 39
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 453
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5692
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38693
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 39
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 453
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5692
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 968
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 254
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 38693
Składniki
Makaron gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Pokrojony boczek przysmażamy na suchej patelni, dodajemy grzyby, posiekaną cebulę. Chwilę smażymy, lekko podlewamy bulionem. Wrzucamy poszatkowaną kapustę, dusimy pod przykryciem przez kwadrans (aż kapusta zmięknie). Makaron i pozostałe składniki mieszamy z posiekanym koperkiem. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.