Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 213
Smaki argentyńskiej przyprawy do grillowanych mięs idealnie pasują do drobiu.
Odsłon: 213
Składniki
Kiełbaskę kroimy w pół plasterki, cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy na odrobinie oleju. Przekładamy do garnka dodajemy pokrojone pieczarki w plastry i paprykę w paski, podlewamy pół szklanki wody. Gdy składniki będą w miarę miękkie dodajemy marchewką z groszek i kukurydzą wraz z zalewą. Doprawiamy i dodajemy koncentrat. W małym rondelku wlewam 4 łyżki wody i dodaje pokruszony serek, gotujemy aż się dokładnie rozpuści. Następnie rozpuszczony serek przelewamy do lecza mieszamy i ponownie gotujemy aż składniki się dobrze połączą. Smacznego:)