Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 918
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4551
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1169
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
Cebule pokroić i podsmażyć, dodać resztę pokrojonych warzyw. Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć i dodać do warzyw. Doprawić solą, pieprzem i maggi. Gotować do miękkości. Ja najbardziej lubię zagryzać leczo białym pieczywem. Leczo można przygotować w słoikach na zimę. Dusić wówczas krócej, gorącą masę wlożyć do słoików i pasteryzować w piekarniku ok. 25 min.