Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 917
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2817
Składniki
Cebule pokroić i podsmażyć, dodać resztę pokrojonych warzyw. Kiełbasę pokroić w kostkę, podsmażyć i dodać do warzyw. Doprawić solą, pieprzem i maggi. Gotować do miękkości. Ja najbardziej lubię zagryzać leczo białym pieczywem. Leczo można przygotować w słoikach na zimę. Dusić wówczas krócej, gorącą masę wlożyć do słoików i pasteryzować w piekarniku ok. 25 min.