Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam to danie szczególnie w sezonie, kiedy wszystkie warzywa są świeże.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 196
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 525
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 196
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 215
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1312
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 525
Składniki
Ryż gotujemy. Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy i smażymy na tłuszczu. Zdejmujemy z patelni.
Wszystkie warzywa kroimy w grubą kostkę, cebulę w piórka. Cebulę jako pierwszą podsmażamy na oleju, następnie dodajemy resztę warzyw, przyprawiamy i dusimy ok 10 minutach. Po tym czasie dodajemy mięso i pomidory z puszki, dusimy kolejne 10 minut, doglądając aby warzywa nie zrobiły się za miękkie.