Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki i smaczny obiad.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29342
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2218
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29342
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2218
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odcedzić i zahartować zimną wodą. Warzywa oczyścić, pokroić, włożyć do garnka, zalać rosołem. Doprawić do smaku i ugotować do miękkości, pod koniec gotowania dodać pomidory z zalewą, w razie potrzeby doprawić do smaku. Podawać na ciepło z przygotowanym makaronem i ozdobić ziołami według uznania.