Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo na obiad z tegorocznych warzyw.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112875
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 166
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 389
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 417
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 742
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112875
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 166
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 389
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 417
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 742
Składniki
Wykonanie: Cukinię umyć, obrać (młodej nie trzeba obierać) pokroić razem z cebulą i smażyć na wolnym ogniu na oleju. Paprykę oczyścić, pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię i dalej dusić. Pomidory również pokroić w kostkę, dodać do potrawy, podprawić ketchupem i dalej dusić na wolnym ogniu. Pod koniec dodać pokrojoną w kostkę dynię, gotować jeszcze przez 10 minut i podawać z pieczywem.