Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo na obiad z tegorocznych warzyw.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1464
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11315
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4946
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1145
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9865
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1464
Składniki
Wykonanie: Cukinię umyć, obrać (młodej nie trzeba obierać) pokroić razem z cebulą i smażyć na wolnym ogniu na oleju. Paprykę oczyścić, pokroić w kostkę, wrzucić na patelnię i dalej dusić. Pomidory również pokroić w kostkę, dodać do potrawy, podprawić ketchupem i dalej dusić na wolnym ogniu. Pod koniec dodać pokrojoną w kostkę dynię, gotować jeszcze przez 10 minut i podawać z pieczywem.