Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25760
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2786
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1337
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25760
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2786
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1337
Składniki
Cebulę i parówki kroimy na talarki podsmażamy na maśle,dodajemy czerwoną paprykę i pieczarki pokrojone w paski,dusimy na wolnym ogniu. W tym czasie gotujemy fasolę szparagową na półtwardo i dodajemy do leczo. Parzymy i obieramy ze skórki pomidory. Cukinię kroimy w talarki i podsmażamy na suchej patelni. Pomidory i cukinię dodajemy do leczo wraz z koncentratem i przyprawami. Dusimy na wolnym ogniu ok 5-7 min. Podajemy z ryżem