Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4908
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4810
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44825
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 223
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 4908
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4810
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44825
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 449
Składniki
Cebulę i parówki kroimy na talarki podsmażamy na maśle,dodajemy czerwoną paprykę i pieczarki pokrojone w paski,dusimy na wolnym ogniu. W tym czasie gotujemy fasolę szparagową na półtwardo i dodajemy do leczo. Parzymy i obieramy ze skórki pomidory. Cukinię kroimy w talarki i podsmażamy na suchej patelni. Pomidory i cukinię dodajemy do leczo wraz z koncentratem i przyprawami. Dusimy na wolnym ogniu ok 5-7 min. Podajemy z ryżem