Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, aromatyczne, kolorowe i bardzo sycące :) Super rozgrzewa w jesienne wieczory. To moja ulubiona wersja leczo. W takim zestawieniu pojawia się u nas najczęściej. Polecam.
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 2867
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 42
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 377
Szybka i smaczna przekąska na Andrzejki lub inne imprezy .
Odsłon: 2867
Oto mniej znana zupa Wielkoposki. Zupa zwana - Wendka. Głownym składnikiem j...
Odsłon: 42
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 377
Składniki
Parówki, kiełbasę kroimy w półplasterki, cebulę, paprykę i cukinie natomiast w kostkę, a czosnek siekamy drobniutko. Na rozgrzanej patelni podsmażamy kiełbasę, gdy się wytopi tłuszcz dodajemy parówki, a po 5 min. cebulę, czosnek. Gdy całość lekko się zrumieni dodajemy pozostałe warzywa, koncentrat pomidorowy i dusimy razem 30 min. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem, słodką i ostrą papryką. Podajemy na ciepło z ulubionym pieczywem.