Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i rozgrzewające danie na nadchodzącą jesień.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14346
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19469
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1785
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14346
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19469
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13143
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju z dodatkiem mielonej papryki do smaku. Warzywa oczyścić, pokroić dodać do mięsa i smażyć około 15-20 minut. Następnie zalać 1 szklanką gorącej wody, przyprawić do smaku i dusić do miękkości. Po ugotowaniu posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem lub ryżem.