Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pożywne i rozgrzewające danie na nadchodzącą jesień.
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1482
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 577
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1482
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 577
Składniki
Wykonanie: Mięso pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju z dodatkiem mielonej papryki do smaku. Warzywa oczyścić, pokroić dodać do mięsa i smażyć około 15-20 minut. Następnie zalać 1 szklanką gorącej wody, przyprawić do smaku i dusić do miękkości. Po ugotowaniu posypać natką pietruszki. Podawać z pieczywem lub ryżem.