Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wydanie lecza. Składniki, których użyłam pochodzą w większości z mojego ogródka. Sezon na paprykę i cukinię wszakże w pełni!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 271
Polecam.
Odsłon: 746
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36284
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 421
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 271
Polecam.
Odsłon: 746
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36284
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 421
Składniki
Cebulę pokroiłam w piórka, kiełbasę w krążki. Podsmażyłam na patelni z odrobiną oleju. Paprykę, cukinię, pomidora i pieczarki pokroiłam i dodałam do podsmażonej kiełbasy. Przykryłam pokrywką i dusiłam ok. 6 minut.
Po tym czasie dodałam słoiczek przecieru i fasolę. Chwilkę jeszcze całość gotowałam bez przykrycia. Posypałam całość kukurydzą i przyprawiłam do smaku solą i paprykami. Zanim podałam obiad chwilkę poczekałam aż się przegryzie smakiem warzyw i przypraw.