Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne wydanie lecza. Składniki, których użyłam pochodzą w większości z mojego ogródka. Sezon na paprykę i cukinię wszakże w pełni!
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2587
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2587
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 133
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 229
Składniki
Cebulę pokroiłam w piórka, kiełbasę w krążki. Podsmażyłam na patelni z odrobiną oleju. Paprykę, cukinię, pomidora i pieczarki pokroiłam i dodałam do podsmażonej kiełbasy. Przykryłam pokrywką i dusiłam ok. 6 minut.
Po tym czasie dodałam słoiczek przecieru i fasolę. Chwilkę jeszcze całość gotowałam bez przykrycia. Posypałam całość kukurydzą i przyprawiłam do smaku solą i paprykami. Zanim podałam obiad chwilkę poczekałam aż się przegryzie smakiem warzyw i przypraw.