Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo podaję ze świeżutkimi bułkami :) Jest pyszne :)
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5905
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1367
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12701
Składniki
Cebulę obierz i pokrój, obrany czosnek posiekaj. Cukinię ze skórką pokrój w plastry, oczyszczoną paprykę na paski, parówki na kawałki.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć cebulę z czosnkiem, zeszklij, dodaj paprykę, po 10 minutach wrzuć parówki i cukinię. Podlej wodą i duś na wolnym ogniu do miękkości warzyw.
Dodaj pomidory z puszki, zamieszaj, wsyp przyprawy do smaku i duś jeszcze 5 minut od zagotowania.