Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo podaję ze świeżutkimi bułkami :) Jest pyszne :)
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Składniki
Cebulę obierz i pokrój, obrany czosnek posiekaj. Cukinię ze skórką pokrój w plastry, oczyszczoną paprykę na paski, parówki na kawałki.
W garnku rozgrzej olej, wrzuć cebulę z czosnkiem, zeszklij, dodaj paprykę, po 10 minutach wrzuć parówki i cukinię. Podlej wodą i duś na wolnym ogniu do miękkości warzyw.
Dodaj pomidory z puszki, zamieszaj, wsyp przyprawy do smaku i duś jeszcze 5 minut od zagotowania.