Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z pulpetami nie ma jak to warzywa z pulpecikami obiad na medal!
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 32
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 321
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 126
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 87
Szybka i smaczna przekąska idealna na każdą imprezę.
Odsłon: 32
Proponujemy danie postne z ziemniaków, które nam zostały z z poprzedniego obi...
Odsłon: 321
Mega czekoladowe ciasto z chrupiącą, pistacjową warstwą w dubajskim stylu. Ca...
Odsłon: 126
Kotlet z piersi kurczaka w aromatycznej marynacie, w chrupiącej szynce szwarc...
Odsłon: 87
Składniki
Mięso przyprawiamy solą i pieprzem. Formułujemy z masy średniej wielkości pulpety i smażymy je na rozgrzanym oleju na rumiano. Cebule i pieczarki oczyszczamy i kroimy w drobną kosteczkę. Pieczarki i cebulę dusimy na oleju do 30 minut. Papryki myjemy, miąższ kroimy w kostkę i dodajemy do pieczarek dusimy jeszcze chwilę i dodajemy przecier pomidorowy. Do warzyw wkładamy pulpety i jeszcze chwilkę dusimy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.