Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo z pulpetami nie ma jak to warzywa z pulpecikami obiad na medal!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 51
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 60
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 300
Składniki
Mięso przyprawiamy solą i pieprzem. Formułujemy z masy średniej wielkości pulpety i smażymy je na rozgrzanym oleju na rumiano. Cebule i pieczarki oczyszczamy i kroimy w drobną kosteczkę. Pieczarki i cebulę dusimy na oleju do 30 minut. Papryki myjemy, miąższ kroimy w kostkę i dodajemy do pieczarek dusimy jeszcze chwilę i dodajemy przecier pomidorowy. Do warzyw wkładamy pulpety i jeszcze chwilkę dusimy. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem.