Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny, prosty i szybki do zrobienia. Można użyć ulubionych warzyw. Ja podałam z kaszą pęczak - moją ulubioną. Robi się go w 20 minut.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 997
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1474
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1198
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 997
Składniki
W drobną kostkę kroimy wszystkie warzywa. Na patelni rozgrzewamy oliwę, dajemy marchew, seler, cebulę i czosnek. Smażymy kilka minut, dodajemy paprykę, później cukinię. Tofu ścieramy na tarce o dużych oczkach. Gdy warzywa są miękkie dodajemy przecier i wodę wedle uznania, doprawiamy solą, pieprzem, bazylią i natką. Na samym końcu dajemy tofu i mieszamy do połączenia się składników. Gotujemy jeszcze 2 minuty. Podajemy z czym lubimy najbardziej. Smacznego!