Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,rozpływające się mięso.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 348
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4458
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3675
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31882
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 348
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4458
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1872
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3675
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 31882
Składniki
Łopatkę dokładnie myjemy,odcinamy nadmiar tłuszczu.
Do miski wlewamy olej,dodajemy sól,pieprz, połamane liście laurowe,ziele angielskie i 2 rozgniecione ząbki czosnku.Wkładamy do tego mięso i dokładnie je smarujemy.Pozastawiamy w lodówce na ok 12h.
Tak zamarynowane mięso wkładamy do rękawa do pieczenia,wraz z cała marynatą.Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160st i pieczemy ok 2h nie zmieniając temperatury.
Smacznego!!!