Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne ,rozpływające się mięso.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38794
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 166
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9251
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38794
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 402
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 166
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 375
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9251
Składniki
Łopatkę dokładnie myjemy,odcinamy nadmiar tłuszczu.
Do miski wlewamy olej,dodajemy sól,pieprz, połamane liście laurowe,ziele angielskie i 2 rozgniecione ząbki czosnku.Wkładamy do tego mięso i dokładnie je smarujemy.Pozastawiamy w lodówce na ok 12h.
Tak zamarynowane mięso wkładamy do rękawa do pieczenia,wraz z cała marynatą.Wkładamy do nagrzanego piekarnika do 160st i pieczemy ok 2h nie zmieniając temperatury.
Smacznego!!!