Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8360
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8360
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 487
Składniki
sos:podsmażyc cebulę,imbir,czosnek,dodać resztę składników, zagotować i zagęścić mąką ziemniaczaną. Zimnym sosem polać rybę i wstawić na noc do lodówki. Rybę smażyć razem z sosem na patelni. Kuskus przyrządzić według przepisu na opakowaniu dodając łyżkę masła i łyżkę posiekanego szczypiorku. Rybę podawać z kuskusem i sałatą.