Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 60
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
sos:podsmażyc cebulę,imbir,czosnek,dodać resztę składników, zagotować i zagęścić mąką ziemniaczaną. Zimnym sosem polać rybę i wstawić na noc do lodówki. Rybę smażyć razem z sosem na patelni. Kuskus przyrządzić według przepisu na opakowaniu dodając łyżkę masła i łyżkę posiekanego szczypiorku. Rybę podawać z kuskusem i sałatą.