Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki łosoś po prostu rozpływa się w ustach
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 420
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1038
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 391
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 420
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1038
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 391
Składniki
łososia solimy, pieprzymy i posypujemy ziołami prowansalskimi
na górę rozsmarowujemy dwie łyżki masła - nie ma co oszczędzać :)
filet układamy na podwójnie złożonej folii aluminiowej i zawijamy szczelnie
pieczemy w piekarniku rozgrzanym do ok 180'' C przez 30 minut
po otwarciu od góry folii układamy łososia np na blachę do pieczenia i wsadzamy z powrotem do piekarnika na ok 3-5 minut
świetnie smakuje skropiony cytryną podany z np ryżem
SMACZNEGO