Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki łosoś po prostu rozpływa się w ustach
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 318
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2196
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1693
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 388
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 318
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 2196
Szukasz pomysłu na wyjątkowy obiad? Znudził Ci się tradycyjny schabowy? Ten p...
Odsłon: 1693
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mojego bloga kulinarnego chciałab...
Odsłon: 388
Składniki
łososia solimy, pieprzymy i posypujemy ziołami prowansalskimi
na górę rozsmarowujemy dwie łyżki masła - nie ma co oszczędzać :)
filet układamy na podwójnie złożonej folii aluminiowej i zawijamy szczelnie
pieczemy w piekarniku rozgrzanym do ok 180'' C przez 30 minut
po otwarciu od góry folii układamy łososia np na blachę do pieczenia i wsadzamy z powrotem do piekarnika na ok 3-5 minut
świetnie smakuje skropiony cytryną podany z np ryżem
SMACZNEGO