Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
taki łosoś po prostu rozpływa się w ustach
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 114
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 613
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12147
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 155
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8932
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155581
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 114
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 613
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 12147
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 155
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8932
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155581
Składniki
łososia solimy, pieprzymy i posypujemy ziołami prowansalskimi
na górę rozsmarowujemy dwie łyżki masła - nie ma co oszczędzać :)
filet układamy na podwójnie złożonej folii aluminiowej i zawijamy szczelnie
pieczemy w piekarniku rozgrzanym do ok 180'' C przez 30 minut
po otwarciu od góry folii układamy łososia np na blachę do pieczenia i wsadzamy z powrotem do piekarnika na ok 3-5 minut
świetnie smakuje skropiony cytryną podany z np ryżem
SMACZNEGO