Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham łososia, zwłaszcza w wersji pieczonej. Zdrowy, pyszny i banalnie prosty w przygotowaniu.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4386
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 175
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4386
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11918
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6791
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5599
Składniki
Filety z łososia umyłam, osuszyłam, natarłam solą, obficie skropiłam sokiem z cytryny, a wierzch i boki posmarowałam musztardą. Każdy z osobna zawinęłam w folię aluminiową i odłożyłam do przegryzienia.
Pakieciki z łososiem zapiekałam w 180 stopniach przez 18-20 minut. Szybko, banalnie i pysznie:) Smacznego:)