Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kocham łososia, zwłaszcza w wersji pieczonej. Zdrowy, pyszny i banalnie prosty w przygotowaniu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8061
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11359
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 429
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8061
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11359
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 429
Składniki
Filety z łososia umyłam, osuszyłam, natarłam solą, obficie skropiłam sokiem z cytryny, a wierzch i boki posmarowałam musztardą. Każdy z osobna zawinęłam w folię aluminiową i odłożyłam do przegryzienia.
Pakieciki z łososiem zapiekałam w 180 stopniach przez 18-20 minut. Szybko, banalnie i pysznie:) Smacznego:)