Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54185
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 528
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5506
 
            Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54185
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 528
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5506
 
         
         
                Składniki
Składniki panierki wymieszałam.
Nałożyłam ją na filet. Masło się rozpuści i z parmezanem nada przepyszny smak rybie.
Filet pod panierką można piec lub smażyć. Piec kolo 20-25 min w 180C. Jeśli chcemy usmażyć filet - to najpierw smażymy go od strony skóry- jak mięso zbieli się do połowy grubości filetu, wtedy można go obrócić. U mnie tradycyjnie, z mizeria i pure. Smacznego :)