Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 504
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 287
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1480
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 504
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 287
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1480
Składniki
Składniki panierki wymieszałam.
Nałożyłam ją na filet. Masło się rozpuści i z parmezanem nada przepyszny smak rybie.
Filet pod panierką można piec lub smażyć. Piec kolo 20-25 min w 180C. Jeśli chcemy usmażyć filet - to najpierw smażymy go od strony skóry- jak mięso zbieli się do połowy grubości filetu, wtedy można go obrócić. U mnie tradycyjnie, z mizeria i pure. Smacznego :)