Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2159
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421405
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2064
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2159
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421405
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2064
Składniki
Składniki panierki wymieszałam.
Nałożyłam ją na filet. Masło się rozpuści i z parmezanem nada przepyszny smak rybie.
Filet pod panierką można piec lub smażyć. Piec kolo 20-25 min w 180C. Jeśli chcemy usmażyć filet - to najpierw smażymy go od strony skóry- jak mięso zbieli się do połowy grubości filetu, wtedy można go obrócić. U mnie tradycyjnie, z mizeria i pure. Smacznego :)