Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łosoś podany w ten sposób smakuje wybornie.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1199
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 433
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3358
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 932
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1199
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 433
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3358
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 932
Składniki
Wykonanie: Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Filety posmarować masłem, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Bułkę tartą wymieszać z posiekaną natką pietruszki, 1 łyżką oliwy, sokiem z limonki i startym parmezanem. Przykryć łososia przygotowaną mieszanką.
Piec w piekarniku przez 10-12 minut. Podawać z miksem sałatek wymieszanych z pomidorkami koktajlowymi i sosem greckim.