Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Soczysta ryba otulona pierzynką z ciasta francuskiego, pora oraz kremowego serka.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1607
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1418
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1446
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1607
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1374
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1418
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1446
Składniki
Liście pora blanszujemy, aż zmiękną i staną się elastyczne. Następnie odcedzamy i studzimy.
Oprószone kawałki ryby solą i pieprzem układamy na obgotowanych liściach pora. Łososia smarujemy serkiem. Następnie owijamy porem.
Przygotowane zawiniątka układamy na cieście francuskim. Ciasto nacinamy.
Brzegi ciasta smarujemy jajkiem lub wodą i zaklejamy. Wierzch ciasta również lekko smarujemy jajkiem lub wodą. Pieczemy 15 minut w 210 stopniach C. Podajemy z ulubioną sałatką.