Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Glazura nadająca łososiowi ciekawy posmak
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2329
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1447
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 534
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3618
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1324
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2329
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1447
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 534
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3618
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1324
Składniki
Łososia umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. W misce wymieszać składniki marynaty i przełożyć do niej łososia. Przykryć folią i wstawić do lodówki na 2 godziny. Po tym czasie rybę wyjąć i przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 st. C i piec ok. 15 min. W czasie gdy ryba się piecze, przygotować glazurę: marynatę przelać na patelnię i zredukować do konsystencji gęstego sosu. Trzy minuty przed końcem pieczenia posmarować glazurą rybę.