Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8353
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8353
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 484
Składniki
Filet łososia osoliłam i smażyłam po 4 minuty z każdej strony. Jogurt naturalny wlałam do miseczki, wtarłam ser żółty, posiekałam odrobinę koperku, osoliłam. Podgrzałam na parze, pilnując, aby jogurt się nie oważył. Gotową rybę oblałam gorącym sosem i podałam z pieczonymi ziemniaczkami.